haalt talent boven water

Frans Sandbergen


Frans Sandbergen (1961)


Auteur van Het Wil. Filosoof van geboorte, kan het niet laten de vragen te stellen die aan het licht helpen komen wat je eigenlijk aan het doen bent: je grotere werk.

Lees meer...
Henk ten Horn


Henk ten Horn (1951)


Als organisatiepsycholoog en adviseur helpt Henk verborgen krachten van mens en organisatie te ontdekken en in te zetten.

Lees meer...
Renée Rosenboom


Renée Rosenboom (1969)


Als biografisch consulent richt Renée zich op het eigen vermogen dat zichtbaar wordt in hoe iemand omgaat met belangrijke gebeurtenissen in diens levensloop en loopbaan.

Lees meer...
Gerdien de Wal


Gerdien de Wal (1949)


Verbandbrenger met veel leidinggevende ervaring in de publieke sector. Heeft passie voor ontwikkeling. Wandelend stilstaan is een contradictie die het samenzijn van haarzelf met de ander fascinerend maakt.

Lees meer...
Clemens Dresselaars


Clemens Dresselaars (1947)


Trait-d’union is zijn wezenlijke ambacht en werking. Clemens is regelmatig te vinden op wandelpaden om zelf en anderen te laten ervaren hoe in je kracht zijn voelt en wat je daarvan afhoudt.

Lees meer...
Astrid de Keulenaar


Astrid de Keulenaar (1956)


Psycholoog die haar praktijk meerduidig en veelkleurig vormgeeft, onder andere als zenleraar, schrijver en buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Lees meer...
Ger Vosseberg


Ger Vosseberg (1947)


Psycholoog met jarenlange aanvurende ervaring, binnen en buiten organisaties. Kijkt met verwondering, onbevangenheid en onvoorwaardelijke acceptatie naar de wereld, naar de ander, naar de opgaven die het leven en werken kunnen geven.

Lees meer...
Aly Cnossen


Aly Cnossen (1949)


Als Craqueleermeester (van oorsprong juf en jarenlang ervaring met talent- en leiderschapsontwikkeling) gericht op het aanbrengen van barstjes in vaste overtuigingen.

Lees meer...